Bij het eerste consult zullen we uitgebreid je situatie bespreken in ca. 1,5 uur. Voor vervolgconsulten hebben we normaliter aan één uur genoeg.

Intake / Eerste Consult € 70

Tijdens deze eerste consult brengen we jouw  klacht(en) in kaart met een anamnese. We bespreken ook je medische historie en eerdere onderzoeksuitslagen. Waar nodig reflecteren we samen over je eetpatroon en leefwijze.

Vervolg Consult € 45

Tijdens een vervolg consult reflecteren we over de voortgang en waar nodig wordt het behandelplan aangepast.

Vergoedingen

Wanneer u een aanvullende verzekering voor de complementaire geneeskunde afgesloten heeft, afhankelijk van uw polis, komt u in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding van het orthomoleculair consult. Raadpleeg uw zorgverzekering om na te gaan of uw consulten worden vergoed.

Eventuele onderzoeken of supplementen worden niet vergoed. De verzekeraar stelt als voorwaarde voor vergoeding dat de therapeute aangesloten is bij een erkende beroepsvereniging. Rivivi is aangesloten bij de CAT.

Klachtenregeling

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).
GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

AGB code in aanvraag.