Debora A.C. Pisani

Ik ben geboren in 1976 in Verona in Italië. Ik kom oorspronkelijk uit het zuiden van Italië. Een klein stadje aan de Middellandse Zee, Sapri. Ik ben naar Verona in het noorden van Italie verhuisd om economie te studeren in 1994.

Ik studeerde af, werd verliefd op een Nederlandse man en verhuisde in 2004 naar Nederland. Hier kreeg ik mijn eerste baan als ‘communicatiespecialist’ voor een toonaangevend CAD-softwarebedrijf. Deze baan gaf me de kans om te beseffen dat ik professioneel meer in de grafische industrie wilde doorgroeien, omdat ik gepassioneerd was door kleuren, vorm, structuur en betekenis. Dus ik waagde een sprong en werd freelance grafisch ontwerper. Na enkele jaren freelancen heb ik een vacature aangenomen als Visual Designer voor een bedrijf dat een breed scala aan digitale producten aanbiedt, van websites tot applicaties. Ik vond het creatieve kan van mijn werk heel fijn maar ik miste de directe menselijke interactje met klanten.

Snel vooruit naar 2013 werd ik moeder van een geweldige dochter. Mijn focus verschoof. Ik besloot om fulltime moeder te worden tot ze naar school zou gaan. Die jaren hebben mij opengesteld voor nieuwe inzichten over mezelf en daarmee voor nieuwe interesses en werkmogelijkheden. Ik realiseerde me dat ik op een andere manier van dienst wilde zijn. Ik hield van de creatieve en probleemoplossende kant van mijn werk, maar ik miste de menselijke interactie en dynamiek omdat ik het grootste deel van de tijd achter een computer zat.

Ik ben graag mensen van dienst. Ik heb de werking van het menselijk lichaam en van de geest bestudeerd. Ik heb artikelen, boeken en cursussen gevolgd om als Orthomoleculaire Consulent aan de slag te kunnen, om mensen die worstelen met gezondheidsproblemen weer gezond te maken. Om hen te adviseren over het voeding en de supplementen die hen kunnen helpen hun strijd te overwinnen. Ik deel mijn kennis graag met mensen en help ze op hun pad om het beste uit zichzelf te halen. Als je meer wilt weten over wat ik voor jou kan betekenen je kunt me bellen of een afspraak maken via de website.

life coach
free-consultant

REQUEST A FREEE CONSULTANTION

Start working me today and see the difference your mental change